Posted by on Jul 27, 2016 in Blog | 0 comments

Het design van jouw website is natuurlijk heel belangrijk. Het is jouw visitekaartje. Een goed ogende website levert nu eenmaal meer klanten op. En niet te vergeten, de bezoeker komt nog eens terug en wordt misschien wel een nieuwe klant. De kunst van ons vak webdesign en SEO is om een website goed aan te laten sluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf. Na het zien van de website moeten (potentiële) klanten een goed beeld krijgen van de werkzaamheden van jouw onderneming. Indien de website al onduidelijk is, hoe kan men zich dan een goed volledig beeld vormen van de werkzaamheden van jouw bedrijf?

Webdesign gericht op een goed resultaat

Het doel is om jouw de perfecte website te leveren en de specialisten van Twopixels kunnen jouw website met jouw huisstijl verwerken in de website of een geheel nieuwe stijl ontwerpen. Het opmaken en plaatsen van websites is een vak apart. Uiteraard geldt ook hier, dat wij voor iedere klant een originele benadering ontwikkelen.

Als de website voor jouw bedrijf eenmaal in de lucht is, is het van belang en bewezen dat om bezoekers te blijven trekken, het een noodzaak is een gedeelte van de site periodiek te vernieuwen. Bijvoorbeeld met vermelding van nieuwe producten, diensten en prijzen. Met een WordPress cms systeem, dit is een content management systeem waarmee je zelf teksten en afbeeldingen kunt plaatsen, kunt u zelfstandig de inhoud van uw website beheren.

WooCommerce

Woocommerce is het kopen en verkopen van producten en diensten online. Jaar in jaar uit groeit het online zakendoen met fabelachtige, dubbele cijfers. Hier heeft Twopixels op ingespeeld door websites te bouwen met de Woocommerce plugin.

Woocommerce winkels worden niet alleen gebruikt door grote bedrijven zoals groothandelaren. Ook kleine bedrijven met een beperkt productaanbod profiteren van de mogelijkheid om via internet te verkopen.

Woocommerce maakt het voor je mogelijk om op efficiënte manier zaken te doen via het internet. Woocommerce kun je zelf geheel zelfstandig beheren. Het is dus heel eenvoudig om artikelen, afbeeldingen te plaatsen.